Kalender

dec
15
lör
2018
Julfest @ Studiefrämjandet Falken
dec 15 kl. 16:00 – 21:00

Välkommen till Gotviks årligs julfest.

Detta år hålls den i Studiefrämjandet Falkens lokaler på Falkgatan 7 i Göteborg. Närmsta spårvagnshållplats är Redbergsplatsen.

Så klä upp dig i medeltidskläder och ta med dig knytis och eget festgear och kom o ha det trevligt med oss.

jan
11
lör
2020
Gotviks Ting @ Studiefrämjandet Falken
jan 11 kl. 13:00 – 17:00

Drotsen kallar till Ting den 11/1 2020 för att hålla baronval. I samband med tinget kommer också att arrangeras en timmes introduktion till enklare medeltida danser, så kallade branles. Dansutlärningen tar vid så fort vi är färdiga med valet, så kanske runt 14.30.

Vi kommer att hålla till i salen som heter “Stora Dansen”

Till baronvalet har det inkommit avsiktsförklaringar från tre kandidatpar. Deras avsiktsförklaringar finns i Novembernumret av Dauphinen, som medlemmar fått som e-post, men den ligger också bland filerna i Gotviks facebookgrupp. Ni har också tillfälle att höra dem tala för sig på Gotviks ting, som hålls den 11 januari klockan 13:00

Röstar gör du på tinget, eller genom ombud. Om du inte har möjlighet att närvara vid valet fyller du i den blankett för röstning genom ombud som finns i Dauphinen och lämnar/skickar den till någon som du vet ska komma och som du vill ska rösta för dig. Valet administreras av drotsen, Aleydis, och det går bra att be mig vara ombud: drots@gotvik.se
Rösträtt har alla Gotviks medlemmar och alla SKA/SCA-medlemmar som bor i ett område vars postnummer börjar på 4.
Rösterna kommer att kollas mot aktuell medlemslista, så om du vill rösta, men inte har betalat medlemsavgift i Gotvik eller Nordmark är det dags att göra det.

sv_SESwedish