Festivalo de Caderas

Varje år bjuder vi i Gotvik in till en fest där vi lyser upp höstmörkret med sång, dans, spel och allmän moralisk förslappning. Det är en helg full av mat, dryck och gott sällskap där dekadensen och folkets mer världsliga nöjen får stå i centrum.

Baronen och baronessan av Gotvik bjuder därför ännu en gång in er alla att vara med och fira jordiska njutningar på Festivao de Caderas den 26-28 okt i det nyaste och mest skinande av baronier.På banketten kommer det att serveras mat från 13- och 1400-talets Italien. Även spel, sång, A&S aktiviteter kommer lysa upp helgen, och kanske även bågskytte och figthing.

Det är baronessan Katarinas önskan att banketten skall ha temat Lila. Så vi uppmuntrar er alla att bära något lila, en klänning eller lila renässansbrokor i stringmodell (i enlighet med temat de jordiska nöjena) eller en blomma, en väska etc. Detta är dock inget tvång.

Festivalo de Caderas  26-28 oktober 2018

English

Det är med stor glädje vi inbjuder Nordmarks folk till det årliga firandet av den moraliska förslappningen. 

Priser:
Hela helgen 350 SEK
Dagspass lördag 275 SEK
Ungdomar (10-16 år) hela helgen: 250 SEK
Ungdomar (10-16 år) dagspass: 150 SEK
Barn (0-9 år) gratis

Registrering

Det finns plats att sova på siten för alla som har ett helhelgspass. Medtag egen sovsäck och liggunderlag.
Helhelgspass inkluderar kvällsmat fredag, frukost lördag och söndag samt lunch, fika och middag på lördagen. Dagspasset inkluderar lunch, fika och middag för lördagen. 

Plats:

Ödsmåls bygdegård, Berg 501, 444 95 ÖDSMÅL

Välkommen till Ödsmåls bygdegård!

Autokrater:
Julia Margaretesdotter (Julia Rohdin)
juliarohdin@gmail.com +46 (0)709283145

Comments are closed.