Festivalo de Caderas

English
Varje år bjuder vi i Gotvik in till en fest där vi lyser upp höstmörkret med sång, dans, spel och allmän moralisk förslappning. Det är en helg full av mat, dryck och gott sällskap där dekadensen och folkets mer världsliga nöjen får stå i centrum.

Baronen och baronessan av Gotvik bjuder därför ännu en gång in er alla att vara med och fira jordiska njutningar på Festivao de Caderas den 13 November i det mest skinande av baronier.

Det är ett endags evenemang med start kl 10.00 och slutar kl 21.00 med brunch och middag. Det är en max antal på 30 personer på siten och sista anmälningsdag samt sista inbetalningsdag är den 5:e November.

Det är viktigt att lägga på minnet att lokalen är dry (alkoholfri) samt djurfri.
Vi kommer följa Sveriges corona restriktioner och behåller oss för om visa ändringar snabbt måste göras på grund av det.
Vi förutsätter att alla som kommer är vaccinerade och helt symptomfria.

Tillgänglighet: Lokalen ligger på bottenvåningen och det är endast en liten tröskel in som man lätt kommer över med rullator eller rullstol. Det finns även en mindre handikapps toalett. Det kan dock vara lite trångt att ta sig fram mellan borden där man sitter.

Anmäl dig här: Registrering

Pris: 120 SEK

Plats:
Hyresgästförenings lokal, Beväringsgatan 9, 415 24 Göteborg

Autokrater:
Baronessa Astridh Thorkilsdotter (Marika Johansson) : marika at johansson.nu
Lady Alfhild de Foxley (Alfhild Thörner): ekorren.rosengren at gmail.com
Matokrat: Katerina av Ystad (Katarina Dahllöf)

sv_SESwedish